Nba 2k14 Android Apk Data İndir


Nba 2k14 Android Apk Data İndir
Nba 2k14 Apk İndir

Bugün sizlerle Nba 2k14 Apk ve buna ek olarak Nba 2k14 Apk Data indirme linkini paylaşacağım. Basketbol severlerin merakla beklediği haber kısa bir süre önce geldi. Haberin gelmesinin hemen ardından da oyun piyasaya hızlı bir şekilde sürüldü. Bilgisayarlar ve konsollar için çıkan 2k14 adlı basketbol oyunu dünya genelinde son derece yaygın olan android işletim sistemi için de çıkarıldı. Oyunun dosya boyutu 700 mb olup yüksek kalite grafik özellikleriyle dikkatleri çekmektedir.

Büyük ekran akıllı telefon sahiplerinin çok daha fazla hoşuna gidecek bu oyunda kontroller de oldukça pratiktir. En az komutla en fazla hareket özelliğine sahip kontrol noktaları sayesinde oyun büyük bir keyif vermektedir. Nba 2k14 android apk data indirme linki de yazının sonunda yer almaktadır.

Nba 2k14 Apk Data İndir

Oyunda NBA takımlarının tamamı bulunmakta ve full sürüm olduğu için liglere katılabilmekte seri maçlar yapabilmektesiniz. Oyunu aşağıda yer alan link üzerinden indirmek tamamen ücretsiz olup kurulumunda her hangi bir problem yaşanmamaktadır. Oyun için zamanla gerekli güncellemeler de yapılarak hatalar düzeltilmektedir.

Nba 2k14 Android Apk Data İndir>>> TIKLA İNDİR!

Nba 2k14 Android Apk Data İndir

0 yorum:

-->