Televizyon Servisi


Televizyon Servisi


Uzun yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile sizlere Televizyon servisi alanında daima en iyiyi sunuyoruz. İlerleyen televizyon teknolojisini yakından takip ederek bu doğrultuda kendimizi yenileyerek alanımızda ilklerden birisi oluyoruz. Hemen her türlü tv arıza tespiti, kontrolü, bakımı ve onarımı işlemlerini en kısa sürede tespit edip sizlere en uygun çözüm yollarını öneriyoruz. Eski model Televizyon modellerinden tutun en güncel tv modellerine kadar tamir için gerekli donanım ve ekipmana hazırız hem de uygun fiyatlarla.
Her çeşit televizyon markası için teknik destek vermekteyiz. Arçelik, beko, sony, toshiba, philips, lg, samsung gibi tüm markaların televizyon teknik servisi işlemlerini yapmaktayız. Sizlerin yapması gereken sitemizi ziyaret etmek veya direk telefondan bizleri arayarak sorununuzu bildirmeniz olacaktır.
Yaptığımız işlerden sadece birkaçına örnek verecek olursak LCD Servisi, LED TV servisi, Plazma servisi diye sıralayabiliriz. Tv tamir servisi olarak bunların yanı sıra panel televizyon kurulumunu da gerçekleştirmekteyiz.

Televizyon Servisi

0 yorum:

-->