Gmail Arayüz Değişikliği Yaptı


Gmail Arayüz Değişikliği Yaptı



Google'ın ücretsiz e-posta servisi Gmail yepyeni arayüzü ile çok daha kullanışlı.

Bugün Gmail, masaüstü ve mobil platforma, basit ve kolay düzenlemelerle kontrolü tekrar size geri verecek olan, tamamen yeni bir gelen kutusu sunuyor. Yeni gelen kutusu, maillerinizi masaüstünde farklı sekmelerde gözükecek şekilde kategorilere ayırıyor. Sadece hangi kategorileri istediğinizi seçiyorsunuz ve işte karşınızda! Gelen kutunuz, bir bakışta nelerin yeni olduğunu görmenizi sağlayacak ve hangi maili ne zaman okuyacağınıza karar verebileceğiniz bir şekilde düzenlenmiştir.

Yeni gelen kutunuzu kolaylıkla özelleştirebilirsiniz – ister tüm beş sekmeyi de seçin ister hiçbirini, mesajları sekmeler arasında taşımak için sürükleyip bırakın, belirli gönderenleri her zaman belirli sekmelerde görünecek şekilde ayarlayın ve mesajlarınıza yıldız koyun böylece bu mesajlar ayrıca birincil sekmede de gözükürler.

Gmail for Android 4.0+ ve Gmail for iPhone and iPad uygulamalarını açtığınızda birincil sekmenizi görürsünüz ve kolaylıkla diğer sekmelere geçiş yapabilirsiniz.

Eğer yeni gelen kutusu sizin tarzınız değilse, kolaylıkla tüm opsiyonel sekmeleri kapatabilir ve klasik görünüme veya favoriniz olan diğer gelen kutusu türlerine geri dönüş yapabilirsiniz.

Yeni gelen kutusu yavaş yavaş yayılıyor. Masaüstü, Android ve iOS versiyonları önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürülecek. Eğer yeni gelen kutusunu masaüstünde daha erken denemek isterseniz, bir gözünüz ayarlar menüsünde olsun ve Ayarlar seçeneklerinde Gelen kutunuzu yapılandırın seçeneği çıktığında seçin.

Yukarıdaki yazı ve sosyal medya ilgili çok daha fazla bilgiye, 2013 yılının en büyük internet girişimlerinden olan VUUB.net ile kolayca erişebilirsiniz.

Gmail Arayüz Değişikliği Yaptı

0 yorum:

-->