MONOPOLY Millionaire Android İndir


MONOPOLY Millionaire Android İndir
MONOPOLY Millionaire Android İndir

Evet arkadaşlar sizlere ''MONOPOLY Millionaire Android''i tanıtacağım. MONOPOLY Millionaire Android İndir dünyaca ünlü aile oyunu monopoly millionaire oyunun android versiyonudur.Eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız artık istediğiniz zaman akıllı cep telefonlarınızdan oynayabileceksiniz.MONOPOLY Millionaire Apk'yi oynayabilmek için minimum android 2.2 sistem gereksinime ihtiyacınız vardır.MONOPOLY Millionaire Apk İndir'in boyutu 250MB olarak görünmekte fakat hafıza kartınızda yaklaşık 1GB boş alan olması gerekiyor.On binlerce kişinin telefonlarından zevkle oynadığı bu oyunu artık sizde oynayabileceksiniz.Oyunda Türkçe dil desteği yok malesef ve oyun biraz kısa sürüyor.Yapay zekanın çok iyi olduğu söylenemez ama karar sizin denemenizde fayda var.

MONOPOLY Millionaire Android GÖRSELLER:
MONOPOLY Millionaire AndroidMONOPOLY Millionaire AndroidMONOPOLY Millionaire AndroidMONOPOLY Millionaire AndroidMONOPOLY Millionaire Android

MONOPOLY Millionaire Android İndir TANITIM VİDEOSU:

LİNKLER:
Apk indirmek için TIKLA
Data indirmek için TIKLA

Oyunun kurulumu: 
Apk kurun ve ardından data dosyasını indirin masaüstüne çıkartın çıkarttığınız klasörü telefonunuzun android/obb içine atın.

Bir önceki makalemiz olan HTC Sensation XL Root Yapma'da bu cihazı kullanan arkadaşların nasıl root yapabileceklerini anlattık.

MONOPOLY Millionaire Android İndir

0 yorum:

-->