WWE Immortals Apk Obb Android


WWE Immortals Apk Obb Android

WWE Immortals Apk Obb


Bu yazımda sizlere WWE Immortals Apk yani WWE Immortals Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunu indirebileceğiniz download linkini paylaşmak istiyorum.

Sizlere The Bella Twins, The Rock, Hulk Hogan gibi pek çok tanınmış WWE Superstars yıldızlarının da içinde bulunduğu karakterlerle dövüş yapma imkanı sunan oyun, çeşitli karakteristik özellikler bulunduran dövüşçülerin yaptıkları hamleleri yönlendirmenizi ve görmenizi sağlamakta. Kendi karakterlerinizi çeşitli açılardan geliştirmenize, özelliklerini daha da güçlü bir hale getirmenize ve başkalarıyla savaştırabilmenize imkan sağlayan WWE Immortals, aynı zamanda multiplayer oynama özelliğiyle de arkadaşlarınızla birlikte dövüşler düzenleyebilmenize olanak tanımakta.

WWE Immortals Apk Obb Android

Oyunu oynamak ve hamlelerinizi yapmak için dokunmatik ekranlı cihazınızda tıklamalar yapmanız yeterliyken, çeşitli kombo hareketleri sergilemek için ise bazı sürükleme ve çekme hareketlerini uygulamanız şart oluyor. Bunları zamanla keşfederek oyunu daha da keyifli bir hale getirebiliyorsunuz.

Android oyunlarının liste halinde sergilendiği Google Play'de de oldukça fazla olumlu yorum almış olan ve hayli yüksek puana sahip oyun, aynı zamanda uyumlu telefonlarda 3D özelliğini de destekliyor.

WWE Immortals Apk Obb Android:
APK>>> TIKLA İNDİR!
OBB>>> TIKLA İNDİR!

WWE Immortals Apk Obb Android

0 yorum:

-->