İngilizce Öğrenme Programı Android


İngilizce Öğrenme Programı Android
İngilizce Programı Android


Bu yazımda sizlere İngilizce Öğrenme Android cihazlara da taşındı İngilizce Öğrenme Programı Android ile artık ingilizceniz android telefonunuzda da geliştirebileceksiniz. Pek çoğumuzun en büyük dertlerinden birisi olan yabancı dil öğrenme meselesi, özellikle de İngilizcenin dünya çapındaki geçerliliği göz önünde bulundurulduğunda daha da ciddiyetli bir hal almaya başlıyor. Birçok yöntem denememize rağmen sağlıklı bir şekilde öğrenmemizin kolay olmadığı yabancı dil, ancak onu hayatımızın içinde sık sık geçirdiğimiz takdirde öğrenilebilir.

Sizlere tanıtmakta olduğum program da üstte bahsettiğim duruma el atmakta ve İngilizceyi sadece sınıfta öğrenilen bir ders olmaktan çıkartarak, bize birçok yerde hatırlatmakta. Programla yapacağınız alıştırmalar, tekrarlar ve kelime çalışmalarının birçoğu, size hem yeni yeni bilgiler edinmenizi sağlayacak, hem de önceden edindiğiniz bilgileri tekrar etme olanağını vererek, onca çaba harcadıktan sonra bu bilgileri unutmanızı engellemeye yardımcı olacak.


Oyunun temelinde ise yaptığınız çalışmalardan puan kazanarak, hata yapmanızı mümkün olduğunca azaltmak yatmakta. Eğer seviyeleri belirli bir hata oranını aşmadan geçebilirseniz, bir sonraki seviye açılıyor ve bu sayede İngilizcenizi adım adım geliştirme imkanı yakalıyorsunuz.

İngilizce Öğrenme Programı Android>>> TIKLA İNDİR!

İngilizce Öğrenme Programı Android

0 yorum:

-->