Big Lens Apk - Android Fotoğraf Efekt Uygulaması


Big Lens Apk - Android Fotoğraf Efekt Uygulaması
Big Lens Apk

Bu yazımda sizlerle Android Fotoğraf Uygulaması ve Android Fotoğraf Efekt Uygulaması olan bir programı paylaşacağım. Bir fotoğraf ve resim efekt uygulaması programı olan Big Lens, çektiğiniz fotoğraflarda bulunan nesnelere odaklanabilme ve üzerlerinde değişiklikler yapabilme imkanı sağlamakta.

Android telefonların birçoğunda standart olarak gelen fotoğraf çekim ve resim düzenleme özellikleri, maalesef birçok kullanıcı için yeterli bir performans sağlamamakta. Bu programlarda sadece basit siyah beyaz, sepya, ISO ayarları gibi düzenlemeleri yapabilmekte ve tabiri caizse "ince işlere" pek de girilememekte. Ayrıca resimlerin kayıt edilmesi, farklı bir dosyada depolanması gibi problemler de maalesef Android sürümleri içerisinde henüz çözülebilmiş şeyler değil.

Big Lens Apk - Android Fotoğraf Efekt Uygulaması

Sizlere sunduğumuz program ise bu işlemlerin çok daha kolay yapılabilmesini sağlarken, aynı zamanda çektiğiniz fotoğraflara ekleyeceğiniz efektler sayesinde görüntülerin çok daha etkileyici ve ilgi çekici olabilmesini amaçlamakta. Telefon kameranızı bir SLR çekim aracına yaklaştırmayı amaçlayan program, odaklanma, keskinleşme ve bulanıklaştırma gibi photoshop vasıtasıyla yapılabilecek pek çok değişikliği de beraberinde getiriyor.

Big Lens Apk - Android Fotoğraf Efekt Uygulaması>>> TIKLA İNDİR!

Big Lens Apk - Android Fotoğraf Efekt Uygulaması

0 yorum:

-->