Dark Evo p55 Nasıl İnceleme ve Özellikleri


Dark Evo p55 Nasıl İnceleme ve Özellikleri
Dark Evo p55 Özellikleri

Bu yazımda sizlere Dark Evo p55 Nasıl bilgi sahibi olmanız için Dark Evo p55 İnceleme'mi paylaşacağım. Öncelikle telefonun Samsung Galaxy S4'e hem tasarım, hem de özellikler bakımından oldukça benzediğine dikkat çekmek gerekli. Telefonun S4'ten artı olan özelliği ise çift hat teknolojisini kullanabiliyor oluşu. Bu durum sizi iki ayrı telefon taşımaktan kurtaracak ve daha rahat bir iletişim imkanı sağlayacak.

1 GB RAM, 8 GB ise dahili hafızaya sahip olan Dark Evo p55, aynı zamanda 5,5 inç bir ekrana sahip. Bu da hem yeterli bir görüntü büyüklüğünü, hem de telefonu tek elinizle rahatça tutma imkanı yakalamanızı sağlıyor. 4 çekirdekli işlemci ise piyasaki birçok oyunu ortalama bir kalitede, ısınma ve donma problemleri olmadan oynayabilmenize yardımcı olmakta.

Dark Evo p55 Nasıl İnceleme ve Özellikleri


Ön ve arka kamerası bulunan telefonun ön kamerası hem selfie çekimi, hem de görüntülü görüşme için oldukça yeterli görünüyor. Arka kamera ise 8 MP, LED flaşa sahip ve görüntüye otomatik olarak odaklanabiliyor. Arka kamera 1080p'ye kadar HD video çekme özelliğine de sahip.

İyi bir fiyat/performans oranına sahip olan Dark Evo p55, telefonunu aşırı performans beklentisiyle satın almayı düşünmeyen kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

Dark Evo p55 Nasıl İnceleme ve Özellikleri

0 yorum:

-->