ARNAVUTKÖY NEDEN YATIRIMCILARIN GÖZDESİ?


ARNAVUTKÖY NEDEN YATIRIMCILARIN GÖZDESİ?

Arnavutköy İstanbul'un en büyük projelerine ev sahipliği yapacak, bu yüzden yatırımcıların gözdesi konumda diyebiliriz. Arnavutköy'de sahibinden satılık arsalar bu yüzden fiyatlarını 4'e katlamış durumda.
Önümüzdeki 3 yıl içinde bitirilmesi beklenen 3. havalimanı projesi bu anlamda Arnavutköy'de satılık arsalar fiyatlarını katlamış durumda. Ayrıca 3. Boğaz köprüsü ve E-5 karayolunun 2019 yılına kadar bitirilmesi planlıyor. Tüm bu büyük projeler Arnavutköy'ü İstanbul'un yeni yükselen değeri yapıyor diyebiliriz. Bu yüzden Arnavutköy şu an için İstanbul'un yatırım olarak en gözde bölgelerinin başında yer alıyor. Arnavutköy satılık arsa piyasası bu anlamda arayış içerisinde olan birçok yatırımcının ilk göz gezdirdiği yerler arasında.


Sizde Arnavutköy'deki tüm arsa gelişmeleri ve projelerin durumu ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız sitemizi takip edebilir ve tüm sahibinden satılık arsa fiyatlarından ve gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz ilan servisimizden yararlanarak tüm satılık arsalarınızın potansiyel müşteri hacmini artırabilirsiniz.

ARNAVUTKÖY NEDEN YATIRIMCILARIN GÖZDESİ?

1 yorum:

  1. Sizde Arnavutköy'deki tüm arsa gelişmeleri ve projelerin durumu ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız sitemizi takip edebilir ve tüm sahibinden satılık arsa fiyatlarından ve gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz ilan servisimizden yararlanarak tüm satılık arsalarınızın potansiyel müşteri hacmini artırabilirsiniz.

    YanıtlaSil

-->