Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama Hilesi


Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama Hilesi
Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Hilesi


Bu yazımda sizlere Counter-Strike: Global Offensive Hile'lerinden olan Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama hilesi'ni sizlerle paylaşacağım. Half Life'ın bir alt oyunu olarak piyasaya sürülmüş ve özellikle 1.5 ile 1.6 versiyonları oldukça beğenilen Counter Strike'ın Global Offensive oyunu piyasaya sürüldükten sonra yanına birçok özellik eklendi ve grafikleri daha da iyi bir seviyeye ulaştı. Özelliklerin diğer versiyonlara kıyasla en çok ilgi çekenlerinden birisi ise oyuncuların aldığı rütbeler olmakta.

Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama Hilesi

Eğer Global Offensive'i rekabet modu içinde oynarsanız resmi Valve haritası içinde belirli bir sıralamanız olur ve üst üste yaptığınız maçlar sırasında belirli rütbeleri takmaya hak kazanırsınız. Rütbe sıralamasına girmek için bu modda 10 ayrı maç yapmanız gerekmektedir. Bu sıra kazandığınız rütbeniz zamanla yükselebileceği gibi, başarısız olduğunuz zaman düşebilir de. Dolayısıyla rütbenin oyun esnasında hem oynadığınız ekibe, hem de internet bağlantınıza bağlı bir durum olduğunu söylememiz mümkün.

Rütbe atlamak için kullanılan bu program, mümkün olduğunca fazla maç kazanmanızı ve bu sayede rütbenizi hızlıca ileriye taşımanızı sağlamakta.

Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Not: Program tarafımca denenmemiştir çünkü cs oynamıyorum ancak internette gezerken gördüm paylaşmak istedim.

Counter-Strike: Global Offensive Rütbe Atlama Hilesi

0 yorum:

-->