Trial Xtreme 4 v1.0 APK Obb Android


Trial Xtreme 4 v1.0 APK Obb Android

Trial Xtreme 4 APK Obb


Bu yazımda sizlere Trial Xtreme 4 APK yani Trial Xtreme 4 Android hakkında bilgi vererek, oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Bir motorsiklet oyunu olan Trial Extreme, üst üste çıkarttığı yeni serileriyle Android cihazlarında yarış keyfini çıkartmak isteyen kullanıcılara da oldukça iyi bir alternatif sunmuş durumda.

Oyunda yarışlara katılıyor ve çeşitli akrobatik hareketlerle düelloya katılan yarışçılardan üstün bir duruma gelmeye çalışıyoruz. Yarışları, turnuvaları ve tek tek gerçekleşebilen düelloları her kazanışımızda hesabımızdaki paranın miktarı da artıyor ve yeni ödüller alma imkanı kazanıyoruz. İyi bir yarışçı haline geldiğimizde ve kendimizi kanıtladığımızda ise işin içine sponsorluk teklifleri giriyor, bu teklifler sayesinde para kazanma hızımız da artıyor.

Trial Xtreme 4 v1.0 APK Obb Android


Oyunun marketi içinde bulunan eşyaları paramızla satın alarak sürücümüzü farklı şekillerde giydirebiliyor, ona fazladan ekipmanlar alarak daha avantajlı bir hale gelmesini sağlayabiliyoruz.

Android 4.0 ve üzerindeki tüm cihazlarda çalışabilen Trial Extreme, aynı zamanda arkadaşlarınızla yarışlarınız esnasında kimin en iyi olduğunu görmenizi sağlayan multiplayer özelliğini de desteklemekte.

Trial Xtreme 4 v1.0 APK Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Trial Xtreme 4 v1.0 APK Obb Android

0 yorum:

-->