Sabertooth Tiger Simulator Apk Android


Sabertooth Tiger Simulator Apk Android
Sabertooth Tiger Simulator


Bu yazımda sizlere Sabertooth Tiger Simulator Apk yani Sabertooth Tiger Simulator Android hakkında bilgi vererek, oyunu indirebileceğiniz bir adet download linki paylaşmak istiyorum.

Oyunumuz bundan yıllar yıllar öncesinde, dinozorların varolduğu bir evrede geçmekte. Başrolde ise elbette ki senelerdir hem sinemalarda, hem de pek çok kitapta isimlerine rastladığımız, yeryüzünün en büyük canlılarından birisi olan dinozorlar var. Her biri farklı özelliklere ve şekillere sahip bu canlılar arasında hayatta kalma mücadelesi veriyor ve yanımızdaki insanları korumaya çalışıyoruz. Bu sırada ise gerek dinozorlarla, gerekse de diğer yaratıklarla savaşmamız ve onları alt etmemiz gerekiyor.

Sabertooth Tiger Simulator Apk Android

Oyun içinde sağlık durumumuz, açlığımız, bedenimizde kalan su miktarı ve enerji gibi kondisyon durumlarımız oldukça önem taşımakta. Eğer büyük etçillerin olduğu bir dünyada sağ kalmayı istiyorsak, bunları dengede tutmamız şart.

Sabertooth Tiger Simulator Android cihazların 2.3 ve üzerinde bulunan versiyonlarında sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Oldukça gerçekçi grafiklere sahip olan oyunu indirmek ve telefonunuza yükleme işlemini gerçekleştirmek dinozorların dünyasında varolmanız için yeterli.

Sabertooth Tiger Simulator Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Sabertooth Tiger Simulator Apk Android

0 yorum:

-->