Epic War TD 2 v1.00 APK Obb Android


Epic War TD 2 v1.00 APK Obb Android
Epic War TD 2 APK Obb


Bu yazımda sizlere Epic War TD 2 Apk yani Epic War TD 2 Android hakkında bilgi vererek, oyunun indirme linklerini paylaşmak istiyorum. Bir strateji ve savunma oyunu olan Epic War TD'de kalenize saldırmaya ve sizi etkisiz hale getirmeye çalışan düşmanlarınıza karşı savaşıyor ve onları yenme uğraşı içerisine giriyorsunuz.

Oyun boyunca elinizde 9 farklı silah, 4 farklı süper güce sahip kule, 50'den fazla yerine getirmeniz gereken görev bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra 44 adet de düşmanla karşı karşıya geliyor ve elinizdeki silahları onları yok etmek için kullanıyorsunuz.

Epic War TD 2 v1.00 APK Obb Android

Oyunda başarı kazanmak için ise sadece güçlü silahları elde bulundurmak ve bunları kullanmak yeterli olmamakta. Zaman zaman çeşitli taktik değişikliklerine gitmeli, hangi silahları nereye paylaştıracağınıza dair öngörülerinizi geliştirmeli ve en nihayetinde de sabretmelisiniz.

3D ve 2D efektleri barındıran Epic War TD'de hem sesi hem de grafik kalitesi oldukça tatmin edici. Oyunun yaklaşık 100 saat sürmesi ise sizi can sıkıntınızdan arındıracak bir başka unsur.

Epic War TD 2 v1.00 APK Obb Android:
Tegra & Mali >>> TIKLA İNDİR!
Power Vr & Mali>>> PART 1 TIKLA İNDİR! PART 2 TIKLA İNDİR!
Adreno>>> PART 1 TIKLA İNDİR! PART 2 TIKLA İNDİR!

NOT: Arkadaşlar tegra, power vr, mali ve adreno ne diye soracak çoğunuz biliyorum. Ben siz sormadan söyleyeyim, bunlar android cihazlarda bulunma ihtimali olan 4 ekran kartı türü. Bütün android cihazları bu 4 ekran kartı türünden bir tanesini kullanıyor. Sizin cihazınız hangi ekran kartına mensup bilmiyor olabilirsiniz, sorun değil yorum atın ; ben size söylerim :)

Epic War TD 2 v1.00 APK Obb Android

0 yorum:

-->