Google Play Para Kazanma Uygulaması Android


Google Play Para Kazanma Uygulaması Android
Google Play Para Kazanma Uygulaması

Bu yazımda sizlere Google Play Para Kazanma uygulamasını paylaşacağım. Para Kazanma Android'e de taşındı artık :) Uygulama üzerine bilgiler vererek, amacınıza program sayesinde nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bazı püf noktalar sunmak istiyorum.

Program üzerinden videolar, çeşitli reklamlar veya tanıtımlar izlemeniz durumunda hesabınıza belirli bir kredi ekleniyor. Ayrıca program indirerek ve kullanarak da kredilerinizi artırma imkanınız bulunmakta.

Programın para kazandırma imkanları sadece birşeyler izleme veya yükleme ile sınırlı değil. Uygulamayı arkadaşlarınızla paylaşmanız ve onları davet etmeniz de size belirli bir para kazanma imkanı sunmakta. Bunun için ise kendi davetiye kodunuzu onlarla paylaşmanız ve gerekli bilgiler bölümüne bu kodu girdiklerinden emin olmanız gerekiyor. Ayrıca uygulamanın zaman zaman yeni girenlere çeşitli bonuslar sunduğunu ve bu bonusları da kolaylıkla paraya çevirebildiğinizi belirtelim.

Google Play Para Kazanma Uygulaması Android

Ödeme konusunda ise uygulamanın kendi para birimi üzerinden kredi biriktirip, bunu çeşitli yollarla tahsil edebildiğinizi söylememiz mümkün. Bu tahsil yollarından bir kısmı ise PayPal, Facebook kredisi veya bazı ücretli uygulamalar şeklinde gerçekleşmekte.

Google Play Para Kazanma Uygulaması Android>>> TIKLA İNDİR!

Google Play Para Kazanma Uygulaması Android

0 yorum:

-->