Secret Files Sam Peters APK Obb Android


Secret Files Sam Peters APK Obb Android
Secret Files Sam Peters APK Obb


Bu yazımda sizlerle Secret Files Sam Peters Apk yani Secret Files Sam Peters Android oyunu ve de oyunu indirebileceğiniz linkleri paylaşacağım. Adventure oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Secret Files serisi, daha önceki oyunlarının yanına Sam Peters versiyonunu da ekledi ve Android kullanıcıları için hem görsel, hem de kurgusal anlamda güzel bir şölen başlamış oldu.

Secret Files Sam Peters APK Obb Android

Oyunda Gana'da yaşam belirtileri göstermiş olan bir su yosununu araştırmak üzere bölgeye giden Sam Peters'i yönlendirmekteyiz. Bu su yosunu, uzaylı DNA'ları tarafından ele geçirilmiştir ve ve gün geçtikçe insanlık için daha da tehlikeli olabilme ihtimali mevcuttur. Sam Peters, bu konuyu araştırmak üzere yosunun bulunduğu bölgeye gitmek için yola çıkar. Ancak bilimsel olarak oldukça değerli görünen bu hedefine ulaşmadan önce aşması gereken vahşi bir orman ve tehlikelerle dolu bir alan vardır.

Vahşi hayvanlardan ve Afrika'nın el değmemiş ormanlarından kurtularak ve Sam'i bölgeye ulaştırarak oyunu başarıyla sonlandırabilirsiniz.

Secret Files Sam Peters APK Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Secret Files Sam Peters APK Obb Android

0 yorum:

-->