Looney Tunes Dash! Hile Mod Apk


Looney Tunes Dash! Hile Mod Apk
Looney Tunes Dash! Mod Apk

Bu yazımda sizlere Looney Tunes Dash! Hile'si yani Looney Tunes Dash! Hile Apk üzerine bilgi vermek ve bu hile modunu indirebileceğiniz bir adet download linki sunmak istiyorum. 90'lı yıllarda doğup büyümüş olanların oldukça aşina olduğu karakterlerin yaratıcısı olan Looney Tunes, karşımıza bir Android oyunu ile gelmiş bulunmakta.

Bugs Bunny, Road Runner, Tweety ve diğer tanıdık Looney Tunes karakterlerinin çeşitli maceralarını yönlendirebilmemizi sağlayan bu oyunda, her karakter kendisine has özellikler barındırıyor ve bunları kullanabilmenize imkan tanınıyor. Koşu gücünü artırmak, güç takviyesi sağlamak gibi özellikler için ise kilitli olan bölümleri açmanız ve belirli aşamalara gelmiş olmanız gerekmekte.

Looney Tunes Dash! Hile Mod Apk

Oyunun hile modunda ise bölümler, özellikler ve kilitli olan diğer modlar hile sayesinde tamamen açılıyor ve böylelikle puan veya bölüm geçme gibi zorunluluklara tabi tutulmadan, istediğiniz zamanda, istediğiniz mekanda sorunsuz şekilde bu özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Oyun akıllı telefonunuzda veya tabletinizde kurulu durumda ise silmeniz ve hile modlu olan versiyonu tekrardan yüklemeniz gerekiyor.

Looney Tunes Dash! Hile Mod Apk>>> TIKLA İNDİR!

Looney Tunes Dash! Hile Mod Apk

0 yorum:

-->