Euro Truck Simulator Otobüs Yaması İndir


Euro Truck Simulator Otobüs Yaması İndir
Euro Truck Simulator Otobüs Yaması İndir

Bugün Euro Truck Simulator Otobüs Yaması'nı Euro Truck Simulator Otobüs Yaması İndir'me işlemini sorunsuz şekilde yapabilmeniz için sizlerle paylaşacağım.

Bilgisayar oyunlarına yeni bir bakış açısı getiren ve birçok kişinin hayalini gerçekleştirmeyi başaran Euro Truck oyununda her geçen gün çok büyük gelişmeler yaşanıyor. Diğer birçok oyunun tam aksine bu oyunda tamamen oyun severler tarafından değişiklikler yapılmaktadır. Örnek vermek gerekirse son zamanlarda Euro Truck Simulator otobüs yaması eklentisinin ne derece büyük bir ilgi gördüğü indirme sayılarından anlaşılıyor. Oyunun orijinalinde tırlarla nakliyecilik yapmakta ve geçiminizi bu şekilde sağlamaktasınız. İlerleyen bölümlerde ise oyun içerisinde kendi nakliye şirketinizi kurabilir ve bir iş veren olabilirsiniz.

Euro Truck Simulator Otobüs Yaması

Fakat geliştirilen bu yamayla birlikte tırlarınız bir otobüse dönüşmektedir. Aynı şekilde amaçlarınız devam etmektedir. Sadece değişimin taşınanlar üzerinde olduğu görülmektedir. Yapılan yama sonucunda neredeyse bilinen tüm otobüs firmalarının araçlarını görebilecek ve kullanabileceksiniz. Uzun yollarda zaman geçirmeyi seviyor ve şirket kurma hayalinizi gerçekleştirmek istiyorsanız zaman kaybetmeden bu yamayı indirmenizi tavsiye ediyoruz. Yamayı ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator Otobüs Yaması>>> TIKLA İNDİR!

Euro Truck Simulator Otobüs Yaması İndir

0 yorum:

-->