Çin Malı İphone 5 İnternet Ayarları


Çin Malı İphone 5 İnternet Ayarları
Çin Malı İphone İnternet Ayarları

Bugün sizlere Çin Malı İphone 5 İnternet Ayarları'nı yani Çin Malı İphone İnternet Ayarları'nı nasıl yapacağınızı anlatacağım. Akıllı telefon ve tablet sektöründe liderliği elinde bulunduran Apple firmasının geçen yıl satışa sunduğu iphone 5 modeli akıllı telefonu tüm dünya üzerinde büyük bir ilgi uyandırdı. Fakat Amerika harici ülkelerdeki satış fiyatlarının da yüksekliği dikkatlerden kaçmamaktadır. Bu sebepten dolayı da Çin gibi ülkelerde birebir imitasyon telefonlar üretilmektedir.

Bu telefonların işletim sistemleri farklı olup diğer tasarım gibi fiziksel özellikleri gerçeğinden farksız olmaktadır. Genel olarak ise bu telefonların internet ayarlarında problem yaşanmaktadır. Aşağıda belirtilenleri uygulamanız halinde sorunsuz bir şekilde internete bağlanabilirsiniz.

Çin Malı İphone 5 İnternet Ayarları

İlk olarak şehir ve tarih bilgilerinin doğru olması gerekiyor. Daha sonra wap ayarlarının operatörünüzün bilgilerine göre ayarlanması gerekmektedir. Her operatörün bilgileri farklı olduğu için bu konuya dikkat edilmesi gerekiyor. Çin malı İphone internet ayarları sim seçiminde genel olarak hata yapılmaktadır. Telefon üzerinde iki farklı sim bulunabildiği için ayarların da buna göre yapılması gerekir. Çin malı İphone 5 internet problemlerinde genel olarak bellek dolu hatası alınmaktadır. Uzmanlara göre bu hatanın ancak yeni bir yazılımla düzeltilebileceği belirtilmektedir. Çin malı İphone 5 internet ayarları için ilk olarak sağlam bir yazılım yüklemeniz tavsiye edilmektedir.

Çin Malı İphone 5 İnternet Ayarları

0 yorum:

-->