Subway Surfers Miami Armv6 Apk


Subway Surfers Miami Armv6 Apk
Subway Surfers Miami Armv6 Apk

Bugün sizlerle Subway Surfers Miami Armv6 yani Subway Surfers Miami Armv6 Apk'yı paylaşacağım. Akıllı telefonlar için yapılan oyunlar arasında uzun bir süre en çok indirilen oyunlar arasında yerini alan Subway Surfers yeni güncellemeleriyle birlikte liderliğini korumaya devam ediyor. Koşu oyunları adı verilen kategori de ismini bu oyundan almıştır. Oyunda birçok kişinin bildiği üzere tren rayları üzerinde polisten kaçıyoruz. Karşımıza çıkan bariyer ve trenlere takılmadan en uzun mesafeyi koşan en yüksek puana sahip oluyor.

Subway Surfers Miami Armv6

Oyun içerisinde altın toplayabilir ve topladığınız altınlarla kayak ve yardımcı ekipmanlar satın alabilirsiniz. Ayrıca oyunda birçok farklı karakter bulunmaktadır. Puan ve altın topladıkça karakterinizi değiştirebilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde Miami güncellemesi yapıldı. Oyun Miami rayları üzerinde maceraya devam ediyor. Subway surfers miami armv6 indirmek için aşağıda verdiğimiz linki kullanabilirsiniz.

Belirli zaman aralıklarıyla oyuna şehir güncellemeleri gelmekte ve oyun sıradanlıktan kurtarılmaktadır. Subway surfers miami armv6 apk dosyasını indirdikten sonra telefonunuza atıp direk olarak kurulum yapabilirsiniz. İleriki zamanlarda çıkarılacak olan güncellemelerden de sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Subway Surfers Miami Armv6 Apk>>> TIKLA İNDİR!

Subway Surfers Miami Armv6 Apk

0 yorum:

-->