The Room Two Android Apk


The Room Two Android Apk
The Room Two Android

Bugün sizlerle The Room Two Apk yani The Room Two Android'i paylaşacağım. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının boş zamanlarında oynayabilmeleri için birçok yeni oyun yapılmaktadır. Dünyada marka haline gelmiş firmaların yanı sıra kişisel oyunlar da üretilmektedir. Son zamanlarda android kullanıcıları en çok indirilenler listesi haricindeki oyunlara da ilgi göstermektedir. Son zamanlarda the room two android oyunu dikkatleri çekmeyi başarmaktadır. Gerilim ve heyecan dolu bu oyun grafikleriyle ne derece başarılı olduğunu göstermektedir.

The Room Two Apk

Oyun içerisinde gizemli bir çok bulmaca bulunmaktadır. Sabır ve dikkat gerektiren bu oyunda sadece grafik kalitesi değil ses de son derece dikkat çekicidir. Oyundaki çözmeniz gereken bulmacaların 3 boyutlu tasarımları oldukça çarpıcıdır. Oyunda ayrıca birçok farklı dil desteği de bulunmaktadır. Ortamın karanlık olması ve gerilim dolu ses efektleri sayesinde oyun severleri kısa bir sürede bağımlı hale getirmektedir.

Oyun yapımcısı tarafından ilk olarak App Store da yayınlanmıştı. Büyük ilgi gören oyun şimdi android işletim sisteminde de oynanabilmektedir. The room two apk dosyasını linkten indirebilirsiniz.

The Room Two Android Apk Kurulum:

  • Part 1-2'yi indirin, winrar tarzı bir programla birleştirin.
  • Ortaya çıkan klasörü Android/Obb dizinine atın.
  • Ardından telefonunuzdan dosya yöneticisi ile attığınız klasörün içine girin .apk uzantılı dosyayı kurun.


PART 1>>> TIKLA İNDİR!
PART 2>>> TIKLA İNDİR!

The Room Two Android Apk

0 yorum:

-->