Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi


Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi
Criminal Case Bölüm Hilesi


Bugün sizlerle Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi yani Criminal Case Bölüm Hilesi'ni paylaşacağım. Facebook efsanelerinden biri olarak kabul edilen oyunlar arasında Criminal Case oyunu da bulunmaktadır. Oyuna daha yeni başlayacak olanlar için oyundan biraz bahsetmek gerekirse, oyun içerisinde sürekli olarak sizleri farklı hikayeler beklemektedir. Bu hikayelerin tamamında işlenmiş cinayetler bulunmaktadır. Sizin oyundaki göreviniz bu cinayetleri araştırmak ve suçluyu bulmaktır. Cinayetleri bulmak için belirli aşamaları tamamlamanız ve gerekli ip uçlarını bulmanız gerekiyor.

Tüm oyunlarda olduğu gibi ilerlemeye başladıkça aşamalar zorlaşmaktadır. Tüm bölümlerde belirli bir zaman kısıtlaması olduğu için oyunun sürükleyiciliği azalabilmektedir. Bu kısıtlama problemini Criminal Case bölüm bitirme hilesi kullanarak rahatlıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi

Hileyi indirmek tamamen ücretsiz olup sadece kurmanız da yeterli olmaktadır. Daha önce her hangi bir hile programı kullanmayanlar için videolu anlatımlar da bulunmaktadır. Crimal Case bölüm bitirme için bu hileyi kullanmanız durumunda beğenmediğiniz bölümleri kolaylıkla geçebilir ve yeni hikayelere geçebilirsiniz. Aşağıdaki link üzerinden programı bilgisayarınıza indirin ve kurulumu yaptıktan sonra oyunun keyfini çıkarın.

Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Criminal Case Bölüm Bitirme Hilesi

0 yorum:

-->