Real Basketball Hile Apk


Real Basketball Hile Apk
Real Basketball Hile Apk

Bugün sizlerle Real Basketball Hile'si yani Real Basketball Hile Apk'yı paylaşacağım. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için yapılan en gerçekçi oyunlar arasında Real Basketball da bulunuyor. 3 boyutlu grafikleri ve son derece gerçekçi karakterleriyle oyun severlerin beğenisini toplamaktadır. Oyunun içerisinde 6 farklı mod bulunmakta ve her modun kendi içerisinde özellikleri bulunmaktadır. Farklı karakterler ve kendinize özel basketbol sahaları yapabilmek için oyun parasına ihtiyaç duymaktasınız. Sizlere vereceğimiz linkten hile programını indirerek sınırsız paraya sahip olabilirsiniz. Linkten Real Basketball hile programı indirdikten sonra aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz yeterli olacaktır.

Real Basketball Hile

  • Aşağıdaki linkten dosyayı indirin.
  • Ayarlar / Uygulamalar bölümünden Real Basketball'a tıklayın. Daha sonra ise verileri temizleye tıklayın.
  • Root Explorer adlı uygulamayı açın ve indirdiğiniz dosyanın içindeki real basketbol adındaki dosyayı kopyalayın.
  • Data/data içine girip dosyayı yapıştırın.
  • İnternet ya da 3G'yi kapatın ve oyunu açın.

Bu aşamaların tamamını eksiksiz bir şekilde yaptıktan sonra oyunda sınırsız paranız olduğunu göreceksiniz. Hile programını indirmek tamamıyla ücretsizdir. Real basketball hile apk hilesinin çalışması için her hangi bir root işlemi yapmanıza gerek yoktur.

Real Basketball Hile Apk Programı>>> TIKLA İNDİR!

Real Basketball Hile Apk

4 yorum:

  1. Dosya açılamıyor. Diyo. Telefonum S3 Mini...

    YanıtlaSil
  2. data klasörü tam olarak nereye kopyalanacak olmadı işte amk 1 saatimi ziyan ettiniz üstüne de 10 bin liralık hesap gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu 1 sene önce paylaşıldı hile bloke olmuş olabilir koskoca real basketball yapımcıları bir hileyi sürekli açık mı tutacak?

      Üstelik böyle argo ve kabaca bir dille kimseden yardım alamassınız, sanki para ödemiş hizmet almışsınız da gelip sitem ediyorsunuz.

      Sil

-->