Marvel Run Jump Smash Android Apk


Marvel Run Jump Smash Android Apk
Marvel Run Jump Smash Android

Bugün sizlerle Marvel Run Jump Smash Apk yani Marvel Run Jump Smash Android'i paylaşacağım. Çocukluğumuzun unutulmazları arasında yer alan karakterlerinden olan Marvel karakterleri şimdilerde Android markette karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli olan bu oyun her yaşa uygundur. Boş zamanlarınızı Marvel karakterleriyle geçirebilir ve büyük bir keyif alabilirsiniz. Oyuna başlarken istediğiniz kahramanı özgürce seçebilirsiniz. Seçtiğiniz karakterle bir yolculuğa çıkıyorsunuz ve yolda ilerlerken önünüze gelen tüm malzemeleri toplamanız gerekmektedir.

Marvel Run Jump Smash Apk

Çocukluğumuzda tanıdığımız karakterlerin özellikleriyle aynı şekilde hepsinin kendine has yetenekleri bulunmaktadır. Sahip olunan bu yetenekleri yolda ilerlerken uygun bir şekilde kullanmamız gerekmektedir. Karşınıza çıkan tüm engelleri bu yetenekleri kullanarak ortadan kaldırmamız gerekiyor. Marvel run jump smash android işletim sistemlerinin neredeyse tüm sürümlerinde rahatlıkla oynanabilse de oyun açıklamasında Android 2.3 ve üzeri olarak belirtilmiştir.

Oyun Android markette ücretli bir şekilde satışa sunulmuştur. Fakat aşağıda verilen link üzerinden Marvel run jump smash apk dosyasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Oyunun kurulumu oldukça kolaydır. İndirdiğiniz dosyayı ister telefon hafızasına isterseniz de hafıza kartınızın hafızasına atıp kurabilirsiniz.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Marvel Run Jump Smash Android Apk

0 yorum:

-->