Subway Surfers Son Sürüm Apk


Subway Surfers Son Sürüm Apk
Subway Surfers Son Sürüm Apk

Bugün sizlerle Subway Surfers Son Sürüm'ünü yani Subway Surfers Son Sürüm Apk'yı paylaşacağım. Tren rayları üzerindeki bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle koşan karakterimizi yeni maceralar beklemektedir. Akıllı telefon ve tablet cihazları için yapılan bu oyuna gösterilen ilgi her geçen gün büyümektedir. Koşu oyunları kategorisinde liderliği elinde bulunduran oyunun kendine has birçok özelliği bulunmaktadır. Oyunun yapımcıları tarafından belirli aralıklar ile güncellemeler yapılmakta ve oyunun heyecanı kalıcı hale getirilmektedir.

Yapılan bu güncellemelerde en büyük değişim şehirde yaşanmaktadır. Her güncellemeyle birlikte oyunun geçtiği şehir değiştirilmektedir. Güncellemeyi yapan kişiler oyunlarına oynarken güncellenmesi yapılan şehrin izlerini rahatlıkla fark edebilmektedir. Renkli ve canlı grafiklere sahip olan oyunda seçebileceğiniz birçok farklı karakter bulunmaktadır. Oyunda ilerleme kaydettikçe karakterinizi değiştirebilir ve daha iyi puanlar elde edebilmek için ekipmanlar alabilirsiniz.

Subway Surfers Son Sürüm

Aşağıda verilen link üzerinden subway surfers son sürüm apk dosyasını indirebilir ve ücretsiz olarak cihazınıza kurabilirsiniz. Apk dosyasını indirdikten sonra cihazınıza atmak yeterli olmaktadır. Subway surfers son sürümde de arkadaşlarınızla olan rekabetiniz devam ediyor. Sosyal medya desteğiyle arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Google Playden>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Subway Surfers Son Sürüm Apk

0 yorum:

-->