Colin Mcrae Rally Android Apk


Colin Mcrae Rally Android Apk
Colin Mcrae Rally Android

Bugün sizlerle Colin Mcrae Rally Apk yani Colin Mcrae Rally Android'i paylaşacağım. Bilindiği üzere birçok bilgisayar oyunu günümüzde mobil cihazlara da uygun hale getirilmekte ve oyun severlerin hizmetine sunulmaktadır. Bilgisayar oyunlarından sonra şimdilerde de efsanevi playstation oyunlarından biri olarak kabul edilen Comin Mcreae Rally oyunu android işletim sistemine sahip cihazlar için çıkarıldı. Hayranı olduğumuz bu araba yarışı oyunun android versiyonu ile orijinali arasında her hangi bir fark bulunmamaktadır.

Üstelik dokunmatik ekranlı telefonlarda oynanan tüm oyunlardan çok daha rahat bir şekilde oynanabilmekte ve araba kontrollerinde sorun yaşanmamaktadır. Oyunun grafikleri tamamen 3 boyutlu olup gerçekçi görüntüleriyle büyük bir beğeni toplamaktadır. Oyun şuan Google Play Store üzerinden ücretli olarak indirilebilmektedir.

Colin Mcrae Rally Apk

Colin mcrae rally android oyununu ücretsiz olarak indirebileceğiniz linke aşağıdan ulaşabilirsiniz. Link üzerinden Colin mcrae rally apk dosyanızı direk olarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi bilgisayarınıza indirdikten sonra telefonunuza dosyayı atarak da kurulum işlemini yapabilirsiniz. Dosyayı indirmek tamamen ücretsiz olup cihazınıza her hangi bir zarar verecek içerik içermemektedir.

TIKLA İNDİR!

Colin Mcrae Rally Android Apk

0 yorum:

-->