Metin2 Yıkılmaz Ninja Efsunları


Metin2 Yıkılmaz Ninja Efsunları
Metin2 Yıkılmaz Ninja Efsunları

Bugün sizlerle Metin2 Ninja Efsunları yani Metin2 Yıkılmaz Ninja Efsunları'nı paylaşacağım. Online oyunlar arasında efsane olarak nitelendirilen Metin2, popülerliğini uzun yıllardan beri kaybetmeyerek günümüzde de birçok kişi tarafından sevilerek oynanmaktadır. Sizlere bu yazımızda Metin2 yıkılmaz Ninja efsunları konusunda bilgiler vereceğiz. Oyun içerisinde rakibe habersiz bir şekilde yaklaşabilen ve beklenmedik anlarda saldırılar düzenleyebilen karakterlere yakın dövüş Ninjaları adı verilmektedir. Bu özelliklere sahip bir karakterin zaman içerisinde güzel efsunları edinmesiyle yıkılmaz bir karakter ortaya çıkabilir. İnce hesaplarla yapılmış bir yıkılmaz Ninja için sersemletme saldırılarına gerek kalmamaktadır.

Metin2 Ninja Efsunları

Bu karakterler ilk vuruşlarda zaten rakibe büyük bir hasar vermektedir. Metin2 Ninja efsunları yükseltilebildiği kadar yükseltilmelidir. Tabi bu yükseltme yapılırken oynanan serverın özellikleri de son derece büyük bir önem taşımaktadır. Efsunlara örnek vermek gerekirse bunlar güç, çeviklik, kritik vuruş şansı, delici vuruş şansı, max hp, kılıç savunması, bıçak savunması, çift el savunması, büyü savunması şeklinde sıralanabilmektedir.

Sağlam bir efsunlama sayesinde oyun içerisinde alt edemeyeceğiniz rakip yoktur. Önemli olan taktiklerinize ve oyun şeklinize göre düzenlemeler yapmanızdır.

Metin2 Yıkılmaz Ninja Efsunları

0 yorum:

-->