Flappy Bird Kuş Rekor Hilesi


Flappy Bird Kuş Rekor Hilesi
Flappy Bird Rekor Hilesi

Bugün sizlerle Flappy Bird Hilesi olan Flappy Bird Rekor Hilesi'ni paylaşacağım. Flappy Bird piyasaya çıkarıldığı ilk günden beri büyük bir bağımlılık haline gelen oyunun yapımcısına tepkiler artarak devam ediyor. Yapımcısının ifadelerine göre bu oyunu yapmak sadece bir gecesini almış. Fakat oyunun zorluk derecesi yüksek olduğu için oyun severler hırs yaparak en yüksek puanı yapmaya çalışmaktadırlar. Oyunda bir kuşu kontrol etmeniz gerekiyor. Yalnız kuşun düşmeden uçabilmesi için sürekli olarak ekrana dokunup çekmeniz ve tekrar dokunmanız gerekiyor.

Flappy Bird Hilesi

Özellikle sosyal medyada gündem haline gelen bu oyun için çok farklı espriler yapılmaktadır. Özellikle oyunu oynayanların parmak ağrısı çektiği görülmektedir. Ne kadar uğraşsalar da 5 10 puandan yukarı çıkamayanlar için sizlere en yüksek puanı yapabileceğiniz hile programının linkini vereceğiz. Flappy Bird rekor hilesi sayesinde arkadaşlarınız arasında en yüksek puanı yapan siz olacaksınız.

Ayrıca Flappy Bird hilesi kullanmanız durumunda oyundaki yapılabilecek en yüksek puana sahip olacaksınız ve hiçbir arkadaşınız sizden daha yüksek bir puana ulaşamayacaktır. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Flappy Bird Kuş Rekor Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Flappy Bird Kuş Rekor Hilesi

0 yorum:

-->