Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h


Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h
Vegas Gangsteri Apk İndir

Bugün sizlerle Vegas Gangsteri Apk dosyası ile oynanan Vegas Gangsteri Android adlı oyunu paylaşacağım. Efsanevi Gameloft'un başarılı oyunlarından bir diğeri. Bir çok oyunuyla beğeni toplayan ve adeta Google Play Storeu hem ücretli hem ücretsiz oyunlarıyla işgal eden Gameloft, Vegas Gangsteri oyunuyla da oldukça başarı sağladı. Google Play store'da aksiyon kategorisinde yayınlanan oyun ücretli sunuluyor. Oyunun ücreti ise 6,67 TL. Verdiğimiz Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h ile oyuna ücretsiz erişmeniz mümkün.

Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h

En beğenilen serbest dünya mobil oyunlardan biri olan Vegas Gangsteri eğlenceli ve sürükleyici içeriğiyle sizleri kendine hayran bırakacak. Hikaye modu oyundan çıkmanıza engel olacak nitelikte. 80 farklı ana görevde hikayeyi oyna. Ve Vegas'ı keşfet.

Oyun içinde çete kurup Vegas'ı kontrol etmen bile mümkün. Ayrıca diğer çetelere karşıda mücadele vermelisin. Bu sayede Vegas'ın tek gerçek gücü sen olacaksın.

Efekt ve kontrol olarakta gayet iyi durumda olan Vegas Gangsteri ile mobil oyunda farklı bir boyuta geçebilirsin. Görüntülere ve kontrol kolaylığına hayran kalacaksın. Uyarmadan bitirmeyelim, görüntü kalitesi elbette dosya boyutunu büyütüyor.

Kurulum çok basit, ama yapamassanız sorabilirsiniz yorum yerinden.

Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h>>> TIKLA İNDİR!

Vegas Gangsteri Apk Android İndir Data 1.4.0h

1 yorum:

-->