The Walking Dead Season One Full Apk Data Android


The Walking Dead Season One Full Apk Data Android
The Walking Dead Season One Apk Data

Bugün sizlerle The Walking Dead Season One Apk'yı paylaşacağım. The Walking Dead Season One Full Apk diye de nitelesem doğrudur çünkü düz apk'da çok şey kısıtlı hep para istiyor bunda ama kafanız rahat. Tell Tale Games'in hikaye örgüsü mühtelem bir oyunu. Hikaye örgüsünün yanında kendine has görüntüleriyle de sizi içine çeken bir yapısı olan The Walking Dead Season One ücretsiz satılmasına rağmen oyun içi satın alma teklifleriyle oyun zevkinizi baltalıyor. Macera Oyunları kategorisinde yayınlanan bu harika Android oyunu için sizlerle paylaştığımız full versiyonu bölüm geçerken sizlere kolaylık sağlayacak. Oyunda ilerlediğiniz zaman bölümleri bitiriyorsunuz. Bölümleri geçerken de sizden para istiyor. Bu aşamada oyunu satın almak zorunda kalıyorsunuz. Vereceğimiz linkten indirdiğiniz ve kurduğunuz bu oyun size tüm bölümlerin açık olarak oynanabilmesini sağlıyor.

The Walking Dead Season One Apk:
  • Ücretsiz full sürümdür.
  • Bölüm kilitleri açık halde size gelir.
  • APK ve Data dosyaları mevcuttur.
  • Oyunun boyutu toplamda 1.3 Gb'dır

The Walking Dead Season One Full Apk Data Android

The Walking Dead Season One hakkında:

  • Oyun ünlü televizyon dizisi The Walking Deadle aynı genel hikayeyi paylaşıyor. Oyunun en önemli özelliği hikaye örgüsü. Oyunda hikayeleri siz yönlendiriyor ve bölümleri geçiyorsunuz. Oyun ayrıca hayatta kalma oyunlarını aratmıyor.


The Walking Dead Season One full apk data Android>>> TIKLA İNDİR!

NOT: ARKADAŞLAR BU OYUN ÇOK İYİ GRAFİKLERE SAHİP OLDUĞU İÇİN GPULARA GÖRE AYRILDI YANİ HER CİHAZ AYNI APK VE DATAYI KURUP OYNAYAMAYACAK, ADRENO, MALİ, POWER VR VE TEGRA DİYE 4 GPU VAR SİZ CİHAZINIZIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSANIZ PANİK YAPMAYIN. SİTEMİZİN ALTINA YORUM ATIN BEN EN KISA SÜREDE SİZE CİHAZINIZIN GPUSUNU SÖYLERİM

DİP NOT: O ZAMAN NEDEN TEK LİNK VAR KARDEŞ DİYEBİLİRSİNİZ, BEN 4 GPU İÇİNDE AYRI AYRI LİNK VERMEK YERİNE HEPSİNİ BİR ARADA TOPLADIM ORADAN İSTEDİĞİNİZİ İNDİREBİLECEKSİNİZ TEK LİNKE GETİRDİM :)

The Walking Dead Season One Full Apk Data Android

9 yorum:

-->