Note Zen 4 Cep Telefonu İnceleme


Note Zen 4 Cep Telefonu İnceleme
Note Zen 4 İnceleme

Bugün sizlerle Note Zen 4 İnceleme'sini paylaşacağım. Note Zen 4 Cep Telefonu'nun en önemli özelliği çift hatlı olması. Bu ülkemiz için önemli çünkü ülkemizde bir çok insan çift hatta sahip ve ikisini de kullanmak istiyor. Bu durum çift hat özellikli cep telefonlarını ülkemiz için ön plana çıkartıyor.

Note Zen 4 Telefonunun en güçlü bir diğer özelliği ise yeni nesil işlemcisi. En yorucu uygulamaları bile kolaylıkla çalıştırabilen cihaz, fiyat performans telefonları arasında giriyor. Ayrıca eskiden moda olan cep telefonunda analog televizyon izleme özelliği de Note Zen 4 ile zevkleriniz arasına girecek.

Note Zen 4'ün başlıca diğer özellikleri: elbette artık akıllı telefonların olmazsa olmazı wifi. Güçlü dahili modemi ile sorunsuz bağlantı kurup wifi ile internete girebilirsiniz. Bluetooth özelliği bulunan cihazla dosya paylaşımı yapılabiliyor. Ayrıca radyodan bahsetmeden olmaz çünkü bir çok cihazda radyo özelliği bile bulunmuyor. Bu güzel cihaz ucuz oluşuyla tercih edilebilir yapıda.

BU TELEFONU PEK BEĞENMEDİNİZ Mİ? YADA BU TELEFONU BEĞENDİM AMA BİRAZ DAHA ARAŞTIRMA YAPMALIYIM? GM DİSCOVERY'DEN DAHA İYİ ÖZELLİKLERE SAHİP VE İNEW 3'ÜN TÜRKİYE VERSİYONU OLAN 500 TLYE SATILAN BİR TELEFON VAR TAM SİZE GÖRE İLGİLİ TELEFONLA ALAKALI DETAYLI İNCELEMEMİZ İÇİN>>> TIKLAYIN!

BÜTÇEM 500 DEĞİL 200 DİYORSANIZ O ZAMAN BU ANDROİD TELEFONA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ>>> TIKLAYIN!

Note Zen 4 Cep Telefonu İnceleme

2 yorum:

-->