RUSTY Survival Android Apk Data İndir


RUSTY Survival Android Apk Data İndir
RUSTY Survival Apk Data

RUSTY Survival Android oyununu stabil bir şekilde oynamanızı sağlayacak RUSTY Survival Apk dosyasını paylaşacağım. Son zamanlarda PC için hayatta kalma oyunlarının çok popüler olduğunu biliyoruz. Neden hayatta kalma oyunlarını mobil platforma taşımayalım. Bir çok kişinin cep telefonunda bu oyunu her yere götürmek istediğine eminiz. O halde Google Play Store'da 4,80 TL karşılığı satılan RUSTY Survival oyununu sizlere ücretsiz sunalım.

RUSTY Survival Android Apk Data:

  • Ücretsiz full sürümdür.
  • Ücret ödemeden oyuna erişme imkanı.
  • Dosya boyutu 30Mb'tır
  • Erken erişimdedir. Sık sık güncellenecektir.


RUSTY Survival Android Apk Data İndir

RUSTY Survival Android Özellikleri:

  • Oyun fps türünde. Hem isim olarak hem de içerik olarak Rust isimli PC hayatta kalma oyunundan alıntıdır. Hayatta kalma öğeleri kullanılmıştır. Bu tür oyunları bilmeyenler için basit açıklamalar yapmak gerekli. Oyunda yapmanız gereken tekşey herhangi bir şekilde ölmemektir. Öldüğünüzde herşey bitiyor ve sıfırdan başlıyorsunuz. Bu yüzden bir çok kişinin sinirleriniz bozan oyun mobil kategoride kendi türünde çok ileri seviyelere erişebilir.


Oyunun içeriği zombiler ve diğer oyunculardan oluşuyor. Açık dünya tarzındadır. Bu nedenle oyun içinde bir çok şey yapabilirsiniz.

TIKLA İNDİR!

RUSTY Survival Android Apk Data İndir

0 yorum:

-->