Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) Android Apk


Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) Android Apk
Bridge Constructor Orta Çağ Apk

Bridge Constructor Medieval Apk dosyasını sizlerle paylaşacağım ki Bridge Constructor Medieval Android oyununu cihazınıza kurabilesiniz. Headup Games'in çok beğenilen simülasyon oyunu olan Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) sizi çok stratejik bir görüşe davet ediyor. Bakalım bu oyunu becerebilecek misiniz? Google Play Store'da Simulasyon oyunları kategorisinde yer alan Bridge Constructor Medieval ücretli satılıyor. 4,69 TL değerindeki oyunu sitemden ücretsiz indirebilirsiniz. Oyunu bilmeyenler için Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) Android oyunundan biraz bahsetmek gerekiyor.

Ortaçağ temalı grafik bakımından iyi bir oyun karşınızda. Ortaçağa ait herşeyi bu oyunda görebileceksiniz. Şovalyeler, kaleler, diğer savaşçılar, köprüler... Köprüler inşa ettiğiniz oyunda çok kurnaz olmanız ve düşmanınızı bu sayede alt etmeniz gerekiyor.

Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) Android Apk

Kendi askerlerinizi için çok sağlam köprüler kurmalı bununla birlikte düşmanınız için de çürük köprüler inşa etmelisiniz ki geçerken yıkılsın. Bu sayede inanılmaz stratejiler geliştirebilecek ve ortaçağa adım atacaksınız. Oyun gerçekçiliğini de koruyor. Köprüler inşa etmeniz için size malzemeler sunuyor. Ahşap, ağır ahşap, taş, halat, köprü çatısı. Tüm bu malzemelerle kendin için korunaklı malzemeler yapacaksın. Ama öyle bir inşa etmelisiniz ki köprüyü düşman kullanacağı zaman zarar görsün.

Bridge Constructor Medieval Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Bridge Constructor Medieval (Orta Çağ) Android Apk

1 yorum:

-->