Football Chairman Apk Android İndir v1.0.6


Football Chairman Apk Android İndir v1.0.6
Football Chairman Apk İndir

Bugün sizlerle Football Chairman Apk'yı yani diğer adıyla Football Chairman Apk Android'i paylaşacağım. Underground Creative'in çok beğenilen futbol menejerlik oyunu, alışılagelmişin dışında özelliklerle sizlere v1.0.6 ile oyuna ücretsiz erişmeniz mümkün. Football Chairman sizlere zevkli bir oyun deneyimi sunuyor. Bu özellikler elbette ücretsiz değil. Football Chairman Google Play Store'da Spor kategorisinde yer alıyor ve 11,12 TL karşılığında satılıyor.

Oyunun en önemli özellikleri sadece bir takım kurup yönetmenizi ve geliştirmenizi istemiyor olması. Sizden bir futbol imparatorluğu kurmanızı istiyor. Her şeyden daha büyük bir dünya yaratıp idare etmesi zor olsa gerek.

Football Chairman Apk Android İndir v1.0.6

Siz bir futbol takımını yönetmekten çok birden çok kulübü yönetiyor ve hepsiyle birlikte zaman geçiriyorsunuz. Bir spor kulüpleri patronusunuz. Teknik direktörleri işe alır ve kovarsınız.

Oyundaki bazı özellikler şu şekilde: Kupa müsabakaları, playofflar, Avrupa turnuvası, menejer taraftar sohbetleri, transfer listeleri ve istenmeyen oyuncu listeleri, anlaşmalar, işe almalar ve kovmalar... bu oyunda yapabileceğiniz çok şey var. En aktif patron siz olun ve bir futbol takımları imparatorluğu kurun ve liglere hakim olun. Kupaları evinize götürün.

Football Chairman Apk Android İndir v1.0.6>>> TIKLA İNDİR!

Football Chairman Apk Android İndir v1.0.6

0 yorum:

-->