Monument Valley Android Apk Data İndir


Monument Valley Android Apk Data İndir
Monument Valley Android İndir


Bugün sizlerle Monument Valley Android oyunu kurmanıza yarayacak Monument Valley Apk dosyasını paylaşacağım Evet arkadaşlar bir zeka oyunuyla daha karşınızdayım. iOS plartformunda oldukça popüler olan bir oyun Monument Valley. iOS'da rekorlara imza atan oyun şimdi de Android plartformunda sizlerle. İlk önce oyunun tasarımı hemen dikkat çekiyor. 3D bir tasarım var. Dünyanın dört bir yanından sarayların olduğu arka planın olmadığı sade ve şık bir tasarım kullanılmış. Bir çok ünlü program geliştiricisi bu tasarıma övgüler yağdırmış.

Monument Valley Android Apk Data İndir


Oyunun amacına gelecek olursam, oyunda bir tane prensesimiz var ve bu prensesimizin yolunu bulmasına yardım ediyoruz. Tabi bunu yapmak o kadarda kolay değil, prensesimize yolunu gösterirken karşısına çıkan göz oyunlarını veya zeka gerektiren bulmacaları da çözmemiz gerekecek. Bunları yaptıktan sonra prensesimizi özgürlüğüne kavuşturacaksınız. Eğer mobil platformda bulmaca türünde oyun oynamayı seviyorsanız Monument Valley'i mutlaka denemelisiniz.

Oyunu indirmek için>>> Tıklayın!

Monument Valley Android Apk Data İndir

2 yorum:

  1. Dar dosyası lqn bu yalancılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalancının kralı sensin, dar değil rar bir kere o tek amacın karalamak.

      Arkadaşlar dosyada sorun falan yoktur siz birinin lafına bakıp karar vermeyin deneyin çalışmassa yorum atın yardımcı olurm

      Sil

-->