Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk Android İndir


Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk Android İndir
Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk İndir

Bugün sizlerle Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk dosyasını paylaşacağım ki Kuranı Kerim Türkçe Meali Android telefonunuzda da olsun :)

Herkesin mutlaka telefonunda bulundurması gereken bir Android uygulaması. Bir çok Kuran-ı Kerim meali Google Play Store'da bulunuyor. Bir çoğu ücretsiz ama Konu Kuran-ı Kerim Meali olunca kime güvenebilirsiniz. Özellike ücretsiz uygulamaların çoğundan verim alamayabilirsiniz. Bazılarının virüslü olduğunu da göreceksiniz. İnsanların dini duygularını sömürmeye çalışan kötücül yazılımlara izin vermeyin. Google Play Store'da ücretli sunulan Kuranı Kerim Türkçe Meali sizlerle ücretsiz buluşuyor.

Google Play Store'da yeni ama olumlu yorumlar almış bir uygulama Türkçe Kur'an-ı Kerim bütün surelerim meallerine sahip. Google Play Store'de de ücretsiz sunulan bu uygulama verdiğimiz linkten ücretsiz indirilebilir.

Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk Android İndir

Normal şekilde uygulamayı para verip aldığınız zaman sizden herhangi Bir şey talep etmiyor. Sadece kullanmanıza izin veriyor. Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk Android de aynı görevi görüyor. Yapmanız gereken tek şey indirip kurmak. APK'yı bir kere kurduktan sonra sonsuza kadar kullanabilirsiniz.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Kuranı Kerim Türkçe Meali Apk Android İndir

1 yorum:

-->