Icebreaker A Viking Voyage Android Apk


Icebreaker A Viking Voyage Android Apk
Icebreaker A Viking Voyage

Bugün sizlerle Icebreaker A Viking Voyage Android'i kurmanızı sağlayacak Icebreaker A Viking Voyage Apk'yı paylaşacağım. Icebreaker A Viking Voyage oyunu bulmaca oyunlarını sevenler için geliyor. Nitrome'un Google Play Store'da 2,49 TL karşılığında yayınlanan oyunu sizlerle ücretsiz buluşturuluyor. Bulmaca oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken Icebreaker A Viking Voyage Android oyunundan biraz bahsedelim.

Bir çok ödül almayı başaran oyun, popülerliğini gösteriyor. Pocek Gaming Awad 2014'te iki ödül birden aldı. 2014'ün en iyi oyunu, En iyi bulmaca oyunu... Bu ödülleri almak kolay değil. Bu iki ödülü alması kalitesini ortaya koyuyor yani size eğlenceyi garantiliyor. Ayrıca oyunun Metacritic(2013)'te top 20 de yer aldığını söylemek lazım.

Icebreaker A Viking Voyage Android Apk

Birbirinden eğlenceli 140 farklı seviyenin bulunduğu eğlenceli oyunlardan birisi. Bu 140 farklı seviye de farklı topraklarda geçmekte. Bu durum oyunun sıkıcı kısmını silip atıyor. İçerisinde ilginç ve fantastik görseller ve hikayeler barındırıyor: Vikings, troll gibi...

Ayrıca oyun içi bazı özellikler de hızlı seviye atlamanıza olanak tanıyor. Bazı özel güçlerle hızlı gelişim tamamlayabiliyorsunuz. Bulmaca oyun kategorisinin en iyilerinden biri olan Icebreaker A Viking Voyage'nin ücretsiz full sürümüni indirin.

Icebreaker A Viking Voyage Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Icebreaker A Viking Voyage Android Apk

0 yorum:

-->