Temple Run Oz Para Hilesi Apk


Temple Run Oz Para Hilesi Apk
Temple Run Oz Para Hilesi Apk

Merhaba bugün sizlerle Temple Run Oz Para Hilesi'ni yani Temple Run Oz Para Hilesi Apk'yı paylaşacağım. Bu makalemizin apksi “temple run oz para hilesi apk – temple run oz sınırsız para hilesi – temple ruz on hileli mod ”dur. Temple Run Oz oyununu hepimiz en az bir kere denemiş, oynamışızdır, Temple Run Oz sınırsız paraya sahip olmak, oyunu birde hileli modda oynamak ister misiniz ?

Temple Run Oz sınırsız para hileli oyun modunda çok daha eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz, Temple Run Oz para hilesi ile oyunda her şeyi satın alabileceğiniz gibi hiç bitmeyen paraya sahip olacaksınız Temple Run Oz para hilesi ücretsiz olmakla beraber telefonunuza hiçbir zarar vermez, Temple Run Oz para hilesi tamamen sınırsız, ücretsiz ve herhangi bir karşılık beklemeden sizlere sunulmaktadır.

Temple Run Oz Para Hilesi Apk
Temple Run Oz’un koşuşturmalı macerasında sınırsız paraya sahip olmak, para için koşmak yerine sadece eğlenceli dakikalar geçirmek için koşmak çok daha zevkli sayılabilir.

Hile kurulumu;
  • İlk olarak düz apk dosyasını indirip telefonunuza kurun.
  • Daha sonra oyunu hiç açmadan hile dosyasını indirin,
  • İndirdiğiniz ikinci dosyayı SDCARD/Android/data/com.disney.templerun0z.goo/files/ klasörüne atın.
  • Daha sonra oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
DÜZ APK DOSYASI>>> TIKLA İNDİR!
HİLE DOSYASI>>> TIKLA İNDİR!

NOT: BEN ÖNCEDEN İNDİRDİM FALAN DİYİP DÜZ APK'YI İNDİRMEDEN DENERSENİZ OYUN ÇALIŞMAZ. EĞER TELEFONUNUZDA TEMPLE RUN OZ VARSA KALDIRDIKTAN SONRA SÖYLEDİĞİM İŞLEMLERİ YAPIN.

Temple Run Oz Para Hilesi Apk

4 yorum:

-->