Ski Safari: Adventure Time Android Apk


Ski Safari: Adventure Time Android Apk
Ski Safari: Adventure Time Apk

Bugün sizlerle Ski Safari: Adventure Time Apk'yı yani Ski Safari: Adventure Time Android'i paylaşacağım.

Ünlü çizgi film firması Cartoon Network tarafından tasarlanan Ski Safari: Adventure Time Android oyunu sizlerle, kayak oyunu severlerin en çok indirdiği bu oyunu sizlere tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz.

Oyun Cartoon Networt'ün sunduğu iki çizgi film karakteri üzerine kurulmuş, oyunun konusuna değinecek olursak, büyük bir dağdasınız. Bu dağda en büyük korkunuz, en büyük eğlenceniz kar. Karda kayarken arkanızdan gelen çığdan kaçmalısınız, bu eğlenceli yolda siz ve köpeğiniz çığdan kaçmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Ski Safari: Adventure Time Android

Eğer kardan kaçamazsanız altında kalıp tekrar başlamanız gerekiyor. Eğer uzun bir yol gittiyseniz bu durum canınızı sıkabilir, o yüzden çığlara dikkat etmenizi öneririz. Kardan kaçarken köpeğinizle kaymakta mümkün, tek yapmanız gereken köpeğinizi yakalamak, bunun yanı sıra önünüze engeller de çıkacak. Özellikle kafanızın üzerine düşmemeye dikkat etmelisiniz, eğer kafa üzeri düşerseniz karakter toparlanmak için biraz bekliyor ve çığ size daha da yaklaşıyor. Bu durumdan kaçmanın en kolay yolu düzgün bir şekilde kaymak. Hem eğlendiren hem de arkadan gelen çığ sayesinde korkutan bu oyunu sizlere tamamen ücretsiz sunmaktayız.

Ski Safari: Adventure Time Android APK Nasıl kurulur?

  • Oyunu aşağıdaki googleplay yada alternatif linkten bilgisayarınıza yada telefonunuza indirin. 
  • Daha sonra USB kablosu veya Bluetooth yardımıyla telefonunuza gönderin. Telefonunuza indirdiyseniz zaten direk hafıza kartına olacaktır.
  • Daha sonra Ski Safari: Adventure Time Android apk dosyasını kurup oyuna hemen başlayın.
Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Ski Safari: Adventure Time Android Apk

2 yorum:

  1. http://androidelisi.com/threads/ski-safari-adventure-time-v1-0-1.223/ Ben burdan indirdim bunun kurulumu da aynı mı acaba ?

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Bizden indirin yardımcı olayım :)

    YanıtlaSil

-->