Pagerank Değeri Nasıl Artar?


Pagerank Değeri Nasıl Artar?
Pagerank Nasıl Artar

Bugün sizlere Pagerank Değeri Nasıl Artar? kısaca Pagerank Nasıl Artar? anlatmaya çalışacağım. Bildiğiniz gibi Google ve diğer arama motorları sürekli olarak algoritma değiştirmekte, o yüzden bu konuda fazla bir şey söylemek mümkün olmuyor ancak PR almak için iki temel şey şuan ön planda.

Baktığınız, dolaştığınız bazı sitelerin bomboş olmasına rağmen Pagerank değerine sahip olduğunu görürsünüz, bunun sebebi backlinktir. Sağlam 2-3 yerden backlink almanız size pagerank değeri kazandırabilir. Örneğin PR değeri yüksek bir siteden backlink almak size yararlı olacaktır, ama değersiz PR değeri olmayan bomboş bir siteden backlink alırsanız bu sizin yararınızdan çok zararınızın olduğu anlamına gelir. Bu nedenle backlink alırken dikkatli olunması gerekir.

Pagerank Nasıl Artar


Bunun yanı sıra Google ve diğer arama motorlarının en önemli konusu özgün makaledir, özgün bir site her zaman Google ve diğer arama motorlarının gözünde değerlidir, özgün yazıların, konuların bulunduğu bir sitenin PR değeri alması çok kolaydır. Evet arkadaşlar, PR değeri almak için yöntemler vardır, bu yöntemler uzun uzun tartışılabilir fakat en çok kabul edilen, gerçekten işe yarayan temel iki yöntem bunlardır.

Pagerank Değeri Nasıl Artar?

0 yorum:

-->