Subway Surfers Pc İndir


Subway Surfers Pc İndir
Subway Surfers İndir

Bugün Subway Surfers Pc İndir'me linkini Subway Surfers İndir'meniz yani Subway Surfers Pc'de oynamanız için sizlerle paylaşacağım. Subway Surfers oyununu hepimiz Android telefonlarımızda, tabletlerimizde en az bir kere oynamışızdır, peki bilgisayarda oynamak istermisiniz ?

Subway Surfers oyununun maceralı dünyasını bilgisayarınızda da keşfetmek mümkün, oyunun konusuna başlıca deyinecek olursak sprey boyayla duvar boyayan çocuğun polise yakalanması sonucu ortaya çıkan kargaşada cocuğu polisten kaçırarak yolumuza devam edeceğiz. Çılgın kayak deneyimleriyle dolu bu oyunda polis amcaya yakalanmamak ilk amacımız olmalı, daha sonra dikkat etmeniz gereken şey önünüze çıkacak olan engeller, yol ilerledikçe önünüzde çok fazla engel çıkmaya başlayacak, bu engelleri aşarak devam etmelisiniz, tabi ki tek çıkan şey engeller değil.

Subway Surfers Pc

Biraz ilerledikten sonra sizi kaçma çabanızda ilerletecek bir kaç sürprizle de karşılaşmanız mümkün. Subway Surfers PC oyununu bilgisayarınıza indirerek kolaylıkla oynayabilirsiniz. Bu oyun tablet veya telefon için değil tamamen bilgisayar için tasarlanmıştır. Subway Surfers PC' de oynamak çok daha zevkli olabilir, hemen denemek için aşağıdaki linke tıklayın, oyunu indirip keyfini çıkarın.

Subway Surfers Pc İndir>>> TIKLA!

Subway Surfers Pc İndir

0 yorum:

-->