KitKat Launcher Prime Android Apk


KitKat Launcher Prime Android Apk
KitKat Launcher Prime Android

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle KitKat Launcher Prime Apk'yı yani KitKat Launcher Prime Android'i sizlerle paylaşacağım. Android KitKat sürümüyle telefonunuzdaki farklılaşmayı hissedin! Daha hızlı arayüz, daha değişik simgeler, ve bir sürü yeni özellik sizleri bekliyor. KitKat Launcher ile telefonunuza kurulum yapmak çok kolay olacak.

Kısaca KitKat'ın özelliklerinden biraz bahsedelim, ilk olarak Türkiye'de yüklenen çoğu telefonda beğenildiğini belirtelim. Özelliklerine gelecek olursak daha büyük ve güzelleştirilmiş simgeler baştaki özellik diyebiliriz. Çoğu telefonda KitKat Launcher'den sonra hızlanma, arayüzlerde ki geçiş hızının arttığı biliniyor. Bunun yanı sıra KitKat'la gelen bir sürü özellik bulunuyor, farklı farklı temalar oldukça zevke hitap ediyor diyebiliriz.
KitKat Launcher Prime Apk

Bunların yanı sıra kontrol ekranlarında da değişiklikler bulunmakta, ayarlar tuşu ekranında bir çok değişiklik görmek mümkün, kısaca özet geçecek olursak yepyeni bir Android işletim sistemi, yepyeni temalar, yepyeni özellikler ve son hızda çalışan bir işletim sistemi diyebiliriz. Ve tabi ki bu uygulamayı kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor, uygulamayı isterseniz  GooglePlay, isterseniz APK olarak indirip kurabilirsiniz. Kurulumdan sonra telefonunuzdaki değişikleri inceleyebilir, farklılıkları keşfedebilirsiniz.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

KitKat Launcher Prime Android Apk

0 yorum:

-->