Assassin's Creed Pirates Android Apk


Assassin's Creed Pirates Android Apk
Assassin's Creed Pirates Apk


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Assassin's Creed Pirates Android'i yani Assassin's Creed Pirates Android Apk'yı paylaşacağım.

Assassin's Creed oyununu hepimiz biliriz, bilgisayarlarda tutkuyla oynadığımız en sevilen oyunlardan bir tanesidir. Fakat şuan dönem tablet ve telefon dönemi, artık tüm oyunlar telefonlarımıza ve tabletlerimize göre uyarlanmakta. Assassin's Creed Pirates Android apk ile telefonunuzda ve tabletinizde maceraya devam edebilirsiniz, yepyeni bir konu, harika savaş ortamlarına tanıklık edebileceğiniz Assassin's Creed Pirates, sizleri aksiyon ve macera dolu sahnelere sürükleyecek. Kısacası telefonunuzu veya tabletinizi elinizden bırakamayacaksınız diyebiliriz. Oyunda Assassin's Creed Black Flag’da bulunan konu ele alınmış, Black Flag’da mesleği korsanlık olan karakterimizin korsanlık görevlerini Assassin's Creed Pirates apk oyununda da gerçekleştirebiliyoruz.

Assassin's Creed Pirates Android

Oyun hakkında kısa bir özet geçecek olursak Assassin's Creed Pirates android oyununda denizlerde savaşları yöneteceğiz, gemimiz bir çok düşmanın saldırısı altında kalacak, gemi ve mürettebatı kurtarmak tamamen sizin elinizde, deniz yollarını ele geçirmek, kendinizi ,geminizi ve geminizde bulunanları korumak için elinizden geleni yapmak zorunda kalacaksınız. Oyunu tamamen ücretsiz indirip oynamak için google play üzerinden yada verdiğimiz alternatif linkten Assassin's Creed Pirates apk dosyasını indirebilirsiniz.

OYUN NASIL KURULUR ÖĞRENMEK İÇİN>>> TIKLA!
Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Assassin's Creed Pirates Android Apk

0 yorum:

-->