Farmville 2 Yakıt Hilesi


Farmville 2 Yakıt Hilesi
Farmville 2 Yakıt

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Farmville 2 Yakıt Hilesi'ni yani Farmville 2 Yakıt'larını kolay bir şekilde elde etmeyi anlatacağım. 2 yakıt hilesi sayesinde yakıt ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Dikkatlice hile adımlarını takip ediniz, farmville 2 yakıt hilesi denenmiş ve %100 çalışan bir hiledir. Aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayınız.
  • İlk olarak Cheat Engine Programını bilgisayarınıza indirin. 
  • Mozilla tarayıcı ile oyuna giriş yapın. 
  • Programa geçerek PC işaretinden Plugin-container.exe yadaFlashPlayerPlugin_11_7_700_224.exe seçin.
  • Tarlaya herhangi bir ürün yerleştirin. 
  • Mutfakta yapılması gerekeni bulun.
Kodları ayrı ayrı uyguladıktan sonra hilelin çalıştığını görmek için sayfa yenilemesi yapmanız gerekmekte, yenilemenize rağmen gözükmüyorsa (ctrl + f5) yaparak deneyin. Farmville 2 yakıt hilesi ile oyunu kolaylaştırmak için yukarıdaki adımları dikkatlice uygulayınız. Eğer sonuç alamadıysanız bir yerde yanlış yapmışsınız demektir, hile için mozilla firefox taryıcı kullanmanız gerekmekte. Eğer bu konuyu dikkate almadıysanız tekrar deneyiniz.
Farmville 2 Yakıt
Farmville 2 yakıt hilesi çalıştığı denenmiş, kanıtlanmış bir hiledir, sizlerde hileyi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Hileyi kullanırken abartmadan kullanmaya dikkat edin ki uygulama açığını daha sonra kapatmasınlar.

TIKLAYIN KODLAR SAYFASINA ULAŞIN!
CHEAT ENGİNE>>> TIKLA İNDİR!

Farmville 2 Yakıt Hilesi

0 yorum:

-->