Sonic The Hedgehog 2 Android Apk


Sonic The Hedgehog 2 Android Apk
Sonic The Hedgehog 2 Android

Bugün sizlerle Sonic The Hedgehog 2 Apk yani Sonic The Hedgehog 2 Android'i paylaşacağım. Eskiden olduğu gibi Sonic oyunu günümüzde de popüler bir oyun, bilgisayarlarımızda oynadığımız Sonic oyununu tablerlerde veya Android telefonlarda oynamak artık mümkün.

Sega of America firması tarafından tasarlanan bu oyun kullanıcıyı eğlenceli dakikalara sürüklemekte oldukça başarılı, zaten Sonic oyunu her zaman eğlendirmek için bir alternatif çözüm diyebiliriz. Sonic oyununun konusunu herkez birin ancak Sonic The Hedgehog 2 Android apk'nin konusundan biraz bahsedecek olursak genel olarak altınlar, düşmanlar diyebiliriz. Yol üzerinde bulunan düşmanları geçmek, geçerken altınları toplamak ilk amacınız olacak.

Sonic The Hedgehog 2 Apk

Sonic The Hedgehog 2 Grafik bakımında bazı telefon oyunlarına göre oldukça zenginleştirilmiş diyebiliriz. Sonic The Hedgehog 2 Android oyunundaki görsellerin seviyesi genel anlamda iyi. Sonic The Hedgehog 2 Android oyununu sizlere apk olarak sunuyoruz. APK dosyasında herhangi bir sorun yoktur, son sürüm ve sorunsuz olarak çalışmakta, ve tabi ki tamamen ücretsiz.

Sonic The Hedgehog 2 Android Apk Kurulum: 

  • Apk Sonic The Hedgehog 2 Android apk dosyasını bilgisayarınıza indirin, telefonunuza USB kablo veya bluetooth yardımıyla gönderin. 
  • Daha sonra telefonunuza uygulamayı kurun.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Sonic The Hedgehog 2 Android Apk

0 yorum:

-->