Rayman Fiesta Run Android Apk


Rayman Fiesta Run Android Apk
Rayman Fiesta Run Apk

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Rayman Fiesta Run Android'i yani Rayman Fiesta Run Apk'yı paylaşacağım.

Günümüzde akıllı telefonların çok tutulması ve büyük bir kısmında da işletim sistemi olarak android kullanılması sonucunda piyasaya çok sayıda android oyunlar sürülmektedir. Fakat bu oyunlardan bazıları pek tutulmazken bazıları ise indirme rekorları kırmaktadır.


Rayman Fiesta Run Apk


Geçen sene piyasaya sürüldükten sonra çok tutularak herkes tarafından indirilen Rayman Jungle Run oyununun bu seneki versiyonu ise Rayman Fiesta Run olarak karşımıza çıkmaktadır. Merakla beklenen yeni oyunun android versiyonu artık yayınlanmış bulunmaktadır. Oyun severler tarafından büyük bir heyecanla oynana bu oyunda sağa sola koşarak ilerlerken oyunu adeta yaşıyorsunuz. Harika sesleri ve muazzam efektleri sayesinde görenleri kendisine hayran bırakmaktadır. İlk versiyonda bölümlerin az olmasında dolayı şikayetçi olanlar, oyununun yeni versiyonunda adeta bölümlere doyacaktır. Oyunda toplamda 75 bölüm bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 4 farklı dünya ve her dünyanın sonunda canavarlar yer almaktadır. Geçtiğiniz her bölüm sonunda iyice güçleneceksiniz. Oyunu aşağıda verdiğimiz linkten indirerek telefonunuza ya da android cihazınıza kurabilirsiniz.

Rayman Fiesta Run Android Tanıtım Videosu:




Rayman Fiesta Run Apk Kurulum: 

  • APK dosyasını telefona atın ve yükleyin.
  • Sonra da diğer dosyaları arşivden çıkarın. 
  • Arşivden çıkan “ com.ubisoft.rayman.fiestarun ” klasörünü cihazınızdaki Android/data klasörünün içine atın ve oyunu keyifle oynamaya başlayın
Google Play'den Hemen İndir>>> TIKLA!
Alternatif Linkten İndir>>> TIKLA!


Rayman Fiesta Run Android Apk

0 yorum:

-->