Dragon City Yemek Hilesi İndir


Dragon City Yemek Hilesi İndir
Dragon City Yemek Hilesi İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Dragon City Yemek Hilesini Dragon City Yemek Hilesi İndirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapmanız için paylaşacağım.

Sevgili dragon city oyunu hayranları. Sizlerin tutkulu bir şekilde oynadığınız oyunlar arasında şüphesiz dragon city nin yeri diğerlerinde çok daha farklıdır. Bu oyunda ejderha yetiştirerek güçleniyorsunuz ve ilerleyen seviyelerde kuvvetli olduğunuz için daha başarılı oluyorsunuz. 


Dragon City Yemek Hilesi İndir

Bu yazımızda dragon city yemek hilesi hakkında bilgiler vereceğiz. Yemek hilesi sayesinde ejderhayı çok hızlı büyütebilirsiniz. Bu tip facebook oyunlarında rakiplerinizin tamamına yakını hile yaparak kuvvetleniyor ve başarılı oluyor. Bu nedenle o kişilerle mücadele edebilmek ve daha başarılı olabilmek için sizin de kullanmanızı şiddetle öneriyoruz.


Öncelikle dragon city yemek hilesi için aşağıda bahsedeceğimiz adımları sırasıyla uygulayın. Böylece ejderhanızı çok daha hızlı büyütebilirsiniz. 
  • İlk olarak facebook hesabınızdan oturum açın ve dragon city oyununa gelin. 
  • Bu ekranda elinizde ne kadar yemek kaldığını dikkatlice kontrol edin. Çünkü hilenin ardından ne kadar arttığını fark edebileceksiniz.
  • Makalemin sonunda linki olarak verdiğim para hilesi adlı adrese gidin. 
  • Facebook_ID yazan yere 100006960640366 yazın ve alttaki User_Key yazan yere de 36195925 yazarak enter tuşuna basıp. Aynı şeyi birkaç kere daha tıklayarak en az 3000 food aldığınızı görebilirsiniz. 


Para Hilesi>>> TIKLA VE YEMEK HİLESİ AL!

Dragon City Yemek Hilesi İndir

7 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler çok işime yaradı :)

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Rica ederim, işinize yaradıysa ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  3. Androidten yapılırmı

    YanıtlaSil
  4. Sa ağa konu dışı ama ben Iphona nasıl apk atcam veya ıphoneın farklı bir uzantısı mı var ?

    YanıtlaSil
  5. @Adsız
    İos ve android farklı işletim sistemleridir. Dediğiniz şeyi yapamazsınız.

    YanıtlaSil
  6. Androiden niye yok

    YanıtlaSil

-->