Euro Truck Simulator 2 Hız Sınırı Kaldırma


Euro Truck Simulator 2 Hız Sınırı Kaldırma
Euro Truck Simulator 2 Hız Kaldırma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Euro Truck Simulator 2 Hız Sınırı Kaldırma işlemini nasıl yapabileceğinizi anlatacağım.

Dünyanın en çok sevilen tır oyunlarından olan Euro Truck 2. Versiyonu ile siz oyun severlerin beğenisine sunulmuştur. İlk oyuna göre daha gelişmiş grafikler ve yol haritası ile heyecana doyamayacaksınız. Avrupa yollarında tırınızı istediğiniz şekilde raks ettireceksiniz. Oyun içerisinde dünyaca ünlü tırların lisanlı halleriyle alabilmenize olanak tanınıyor. Bu nedenle en çok sevilen ve oynanan oyunlardan birisidir.  Keyfinize göre tırlarınızı dizayn ederek büyük zevkle oynayabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Sınırı Kaldırma

Bu oyun diğer tır oyunlarına nazaran çok kaliteli görsel efektlere sahiptir. Fakat tüm bu güzelliklere rağmen oyunda hız problemi bulunmaktadır. Aşağıda paylaşacağımız linkte size euro truck simulator 2 hız sınırı kaldırma yolunu bulabileceksiniz. Ekte yer alan bu dosya sayesinde artık tırınızı daha hızlı sürecek ve bu muhteşem keyfin tadını doyasıya çıkaracaksınız. Üstelik ilk kalkış hızınız da artacaktır ve yavaş gitme derdinden kurtulacaksınız. İlk olarak indirme linki yazan yere tıklayın ve dosyayı indirin. Ardından indirdiğiniz dosyayı sıkıştırılmış dosyadan çıkarın. Son olarak şuraya kopyalayın ve oyunun keyfini doyasıya çıkarın.

GEREKLİ DOSYA>>> TIKLA İNDİR!

Euro Truck Simulator 2 Hız Sınırı Kaldırma

0 yorum:

-->