Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi


Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi
Truck Simulator 2 Para Hilesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Euro Truck Simulator 2 Para Hilesini kısa adıyla Truck Simulator 2 Para Hilesini paylaşacağız.

Euro truck simulator 2 para hilesi ile artık tırlarınızı çok daha hızlı ve kaliteli bir hale getirebileceksiniz. Anlatımda bahsettiklerimizi sırasıyla ve tam olarak yapmanız durumunda sınırsız paranız olacak ve seviyeleri kolaylıkla geçebileceksiniz. İlk olarak Cheat Engine programını kurduktan sonra başlatmadan bekleyin. Kurulumdan sonra Euro Track Similator 2 oyununu başlatın ve profilinizi seçin. Bu ekranda paranızın ne kadar olduğunu göreceksiniz. Buraya dikkatlice bakın. Çünkü anlatımın sonunda buradaki değişimi daha rahat görebileceksiniz. Oyunu kapatmadan aşağıya indirin. Bunun için ALT + TAB tuşlarını birlikte kullanabilirsiniz.

   Truck Simulator 2 Para Hilesi

Şimdi de indirip kurduğunuz Cheat Engine programını çalıştırın. Karşınıza gelecek olan ekrandan "process-eurotrucks2.exe" yi seçerek “open” butonuna basın. “ Value” yazan satıra oyundaki opara miktarınızı girin ve “ First Scan “ yazan butona tıklayın. Ardından solda yer alan listedekilerden en üsttekine çift tıklayın. Buradaki değer aşağıda yer alan bölmeye gelecek ve buradaki “ value “ yazan butona tıklayın. Son olarak açılan penceredeki rakamı değiştirin. Daha sonra oyuna geçerek bir görev tamamlayın ya da yarı yolda bırakın. Kaydedip çıktığınızda paranızın sınırsız olacağını göreceksiniz. 

GEREKLİ PROGRAM>>> TIKLA İNDİR!

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi

0 yorum:

-->