Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz


Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz
Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android Batarya Kalibrasyonu'',''Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz'' yapmayı anlatacağım.

Android işlemtim sistemli telefon kullananların en büyük sorunu olarak nitelendirdikleri, batarya sorunu olarak diyebiliriz. Android  telefon kullanıyorsanız ve telefonunuzun veya tabletinizin şarjı çok çabuk erkenden bitiyor ise bunun tek sorunu vardır oda açtığınız uygulamaları geri kapatmamak ve arka planda çalıştırmaktır. Örneğin, 3d uygulamalar hayli çok şarj alıyorlar, onun için her zaman kapattığınız oyunlar veya programlardan sonra telefonunuzdan görev yöneticisine girerek, tamamen uygulamayı kapatmanız.

Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz

 Bir diğer şarj sorununa çözüm ise telefonunuzda parlaklık ayarını görebileceğiniz şekilde azaltın çünkü, parlaklıkta telefonunuz için önemlidir. Telefonunuz şarj olurken asla gidip telefonunuz ile oyun oynamayınız bataryanızın ömrü daha kısalır ve telefonunuz da sorunlar yaratabilir. Bir diğer çözüm ise, telefonunuzu 1 saat şarj edin ve açın ondan sonra 2 dakika telefon açık kaldık dan sonra telefonunuzu tekrar kapatarak şarj ediniz soruna yardımcı olarak gösterebiliriz uzmanlar tarafından denenmiştir. Android ve tabletler için bu makalede ki dediklerimizi yaparak telefonunuz eski sağlığına kavuşabilir.

Android Batarya Kalibrasyonu Rootsuz

0 yorum:

-->