Football Manager Handheld 2014 Apk İndir


Football Manager Handheld 2014 Apk İndir
Football Manager Handheld 2014 Apk İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Football Manager Handheld 2014 Apk'yı, Football Manager Handheld 2014 Apk İndirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapmanız için paylaşacağım.

FMH 2014 Apk gibi oyunlar futbol severlerin bitmek bilmeyen menajerlik tutkusu sayesinde android cihazlara da yansımış bulunmaktadır. Birbirinden kaliteli oyunların arasından hızla sıyrılarak en çok kullanılanlar listesine iyi bir giriş yaparak yükselişine devam eden football manager handheld 2014 android versiyonu ile karşımızda. Oyunun bilgisayar versiyonlarının yanı sıra akıllı cihazlardaki versiyonu da yoğun ilgi görmektedir. İlk kez 2012 yılında android kullanıcıları ile buluşan oyun 2. Sürümü ile marketlerde yerini almış durumdadır.

Football Manager Handheld 2014 Apk İndir

Oyunun birbirinden güzel sahneleri ve kullanım kolaylıkları bulunmaktadır. En büyük eksiği ise maalesef Türkçe dil desteği olmamasıdır. Fakat buna rağmen oyun severler tarafından hiçbir zorlanma yaşanmadan kolaylıkla oynanabilir durumdadır. Oyunda bizleri üzen bir diğer nokta ise14 farklı ligin olmasına rağmen ülkemiz liginin bulunmamasıdır. Bunların dışında oyun son derece kaliteli efektlerden ve güçlü grafiklerden oluşmaktadır. Oyun esnasında telefonlarınızı fazla zorlamadan güvenilir bir biçimde oynayabilirsiniz. Career, Challenge ve My Club şeklinde 3 farklı kategoride oynayabilirsiniz. Aşağıda yer alan linklerden oyunun apk ve data dosyalarını indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.

Football Manager Handheld 2014 Apk Kurulum:

  • Apk dosyasını kurun.
  • Data dosyasını winrar ile açıp Android/Data/Obb dizinine atın.


APK DOSYASI>>> İNDİR!
DATA DOSYASI>>> İNDİR!

Football Manager Handheld 2014 Apk İndir

6 yorum:

  1. data hatalı inmiyor

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Link kontrol edilmiştir, sorun yok. Sağ üstte çıkan reklamı geç butonuna basıp indirme linkine erişebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. @Emre Kesik
    Link sorunsuz kontrol edildi.

    YanıtlaSil
  4. hangi telefonlarda uyumlu

    YanıtlaSil
  5. @Adsız
    Android işletim sistemi kullanan telefonlara uyumlu :)

    YanıtlaSil

-->